Gaber

GABER: FRAAI ITALIAANS KANTOORMEUBILAIR

Met jaren ervaring in het vormen en gieten van kunststof, heeft het Italiaanse Gaber inmiddels een hoogstaand technisch niveau bereikt, dat in de kwaliteit van haar producten doorschijnt. Door de internationale markt continu in de gaten te houden, weet Gaber keer op keer in te spelen op behoeften uit de markt met gepersonaliseerde oplossingen. Vakmanschap gecombineerd met geavanceerde technologie zorgt voor een tijdloos en uniek design. Van stoelen, tafels en modulaire oplossingen. Heb jij vragen over de Gaber collectie? Neem dan contact op.

Gaber
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 28

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 28

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

AWARD WINNING DESIGN: GABER KANTOORMEUBELS

De mogelijkheden van Gaber projectmeubilair zijn eindeloos. Lichtheid, frisheid en eenvoud zijn enkele karakteristieken van het Gaber kantoormeubilair, waardoor er voor elke ruimte een passende oplossing is. Vele van deze Gaber producten zijn bekroond met meerdere internationale design awards, waaronder onder andere de Red Dot design award, Good Design Award en de German design Award. Al deze erkenningen zijn een bewijs van Gabers niet aflatende inzet voor design en innovatie.

EEN KIJKJE IN DE COLLECTIE VAN GABER 

Onze collectie van Gaber is buitengewoon gevarieerd, met bijvoorbeeld bijzettafels zoals de Woody en kunststof kantinestoelen zoals de Artesia. Dankzij de veelzijdigheid in materialen en afwerkingen, is er altijd een kantoormeubel dat naadloos aansluit op jouw persoonlijke stijl. Aarzel niet om contact op te nemen als je meer informatie wenst over onze Gaber collectie.

KANTOORINRICHTING MET DE MEUBELS VAN GABER

We begrijpen dat je tijd kostbaar is, wij van officemania hebben alle facetten in huis om jouw kantoor, kantine of elke andere ruimte in je bedrijf te kunnen inrichten. Het assortiment op onze website toont slecht een selectie van onze collectie; we zijn echter in staat om meer te kunnen leveren dan enkel de getoonde producten. 

MEER INFORMATIE OVER GABER PROJECTMEUBILAIR? 

Is je interesse gewekt door onze collectie Gaber producten en wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en bel OfficeMania op telefoonnummer 026-7600 170 of mail ons naar: info@officemania.nl