RH stoelen

RH BUREAUSTOELEN: GEMAAKT OM TE BEWEGEN

RH, de afkorting van de naam van bedrijfsoprichter Rol Holstensson, biedt bureaustoelen en zitoplossingen voor iedereen. RH bureaustoelen nemen jou als uitgangspunt. Bureaustoelen die in alle posities een rechtzittende, ergonomische houding bevorderen en makkelijk te bedienen zijn. RH bureaustoelen zijn sinds de ontwikkeling ervan niet alleen geliefd in het bedrijfsleven, maar ook bij professionals in de ergonomie en fysiotherapie. En zo zijn er in de loop der jaren steeds meer oplossingen en stoelen gelanceerd! Bekijk online het assortiment RH bureaustoelen in de webshop van OfficeMania!

RH stoelen
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 14

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

IN BEWEGING BLIJVEN OP DE RH BUREAUSTOEL

De mens is niet gemaakt om de hele dag stil op een bureaustoel te blijven zitten. Wij horen te bewegen, actief te zijn. Dit bevordert de bloedcirculatie, wat op zijn beurt weer goed is voor allerlei vitale functies in ons lichaam. Zeker op een werkdag is dit belangrijk om geconcentreerd aan het werk te blijven. Door middel van de speciaal door RH ontwikkelde technologie, 2PP™ wordt deze filosofie in de praktijk gebracht.

RH bureaustoelen houden je in beweging. De stoelen volgen de kleinste bewegingen in je lichaam en bieden tegelijkertijd de juiste ondersteuning om drukpunten te verlichten. Hoe meer je ook op zittende wijze beweegt, hoe langer je kunt zitten zonder risico op lichamelijke klachten. Deze visie op ergonomie heeft de RH bureaustoelen geholpen om de meest toonaangevende van Europa te worden.

HET DESIGN VAN RH STOELEN ONDER DE LOEP

Zitcomfort staat centraal in het ontwerp van de bureaustoelen van RH. Design en ergonomie zorgen voor RH bureaustoelen die jou elke dag helpen om beter te presteren. De ontwerpers van RH werken nog steeds in lijn van de Scandinavische traditie. Een lichte stijl, waarbij het overbodige uit het ontwerp wordt gelaten. RH bureaustoelen zijn anatomisch, functioneel en modern. Bureaustoelen die zorgen voor je lichaam!

VOORDELEN VAN RH BUREAUSTOELEN

  • Pionier in duurzaamheid
  • Gemaakt om lang mee te gaan
  • Kwaliteit die jouw verwachtingen overtreft
  • 10 Jaar garantie op de meeste stoelen
  • RH bureaustoelen zijn getest en goedgekeurd

OFFICEMANIA EN RH BUREAUSTOELEN

We hebben een ruim assortiment RH bureaustoelen in onze webshop. Wil jij ook een RH bureaustoel aanschaffen? Bestel de RH bureaustoelen dan online bij OfficeMania of neem contact met ons op.