Cantor

CANTOR PRODUCTEN

Cantor is een merk van uniek designmeubilair uit Nederland. Bij OfficeMania hechten we veel waarde aan het verminderen van onze ecologische voetprint. Om deze duurzame koers te volgen hebben we een geruime tijd gezocht naar een importeur die zich voornamelijk richt op circulaire producten. Wij hebben onder andere verlichting, vergadertafels en kantinetafels toegevoegd aan ons assortiment. 

Cantor
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 17

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

CICRULAIR HOUT: DE GROENE KEUZE VOOR VERGADERTAFELS

In een tijd waarin duurzaamheid centraal staat, is het kiezen van de juiste materialen voor kantoormeubilair essentieel, Circulair hout steekt hier met kop en schouders bovenuit. Dit hout, verkregen door het principe van upcycling geeft afgedankte materialen een tweede leven, waardoor de impact op het milieu drastisch vermindert.

UPCYCLEN VAN MATERIALEN VOOR EEN NIEUW PRODUCT!

Upcycling gaat verder dan alleen recyclen. Het transformeert oude producten naar materialen van hoge kwaliteit. De vergadertafels van Cantor zijn niet alleen esthetisch aangenaam, maar vertellen ook een verhaal van duurzaam. Je vergaderruimte straalt zo niet enkel professionaliteit uit, maar ook een sterke toewijding aan groene initiatieven. 

KIES VOOR EEN DUURZAAM KANTOOR

Het kiezen voor duurzaam kantoormeubilair zoals vergadertafels van circulair hout, draagt bij aan een grotere beweging van duurzaamheid in de bedrijfswereld. het toont aan dat bedrijven actief deelnemen aan milieuvriendelijke initiatieven en hun verantwoordelijkheid nemen voor een groen en duurzaam toekomstbeeld. Dus wanneer je je vergaderruimte inricht, vernieuwt, overweeg dan de producten van Cantor. Maak een statement! Wil jij meer weten over de Cantor Meubels? Neem dan contact op!