Arbo Bureaustoelen (NEN EN 1335)

ARBO BUREAUSTOEL

Een arbo bureaustoel is de sleutel tot comfortabel en ergonomisch werken. Bij OfficeMania begrijpen we het belang van een gezonde werkomgeving en daarom bieden we een uitgebreid assortiment arbo bureaustoelen.

Een arbo bureaustoel voldoet aan strenge ergonomische normen en is voorzien van het arbo keurmerk. Dit betekent dat de bureaustoel is ontworpen aan de hand van arbo eisen, wat betekent dat je kunt rekenen op optimale ondersteuning en comfort tijdens je werk. Het gebruik van arbo gecertificeerde bureaustoelen kan bijdragen aan het voorkomen van fysieke klachten, zoals rug- en nekpijn.

Een arbo bureaustoel is onder andere volledig instelbaar, zodat je deze kunt afstellen op jouw lichaam en werkhouding. Dit maatwerk zorgt ervoor dat je rug en nek de juiste ondersteuning krijgen en dat je comfortabel kunt werken. Een arbo proof bureaustoel draagt bij aan een gezonde en productieve werkomgeving.

Bij OfficeMania bieden we een uitgebreid assortiment arbo bureaustoelen die aan alle eisen van de arbowet voldoen. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige arbo proof stoel of een luxere variant, je vindt ze allemaal in onze collectie. Investeer in comfort en productiviteit door een arbo bureaustoel te kopen bij OfficeMania.

Arbo Bureaustoelen (NEN EN 1335)
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 44

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 44

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

ARBO GOEDGEKEURDE BUREAUSTOELEN

Arbo goedgekeurde bureaustoelen zijn de ultieme keuze voor een ergonomische werkplek. OfficeMania biedt een ruime selectie van deze stoelen, die speciaal ontworpen zijn om te voldoen aan de eisen van de Arbowet. Deze stoelen, voorzien van het arbo keurmerk, voldoen aan alle wettelijke normen, waardoor je verzekerd bent van een ergonomische en veilige werkplek. Een arbo goedgekeurde bureaustoel helpt fysieke klachten, zoals rug- en nekpijn, effectief te voorkomen.

Op deze pagina vind je een uitgebreid assortiment arbo goedgekeurde bureaustoelen die aan al deze eisen voldoen. Er zijn zowel standaard modellen beschikbaar als luxere bureaustoelen en ze komen allemaal uiteraard allemaal met het arbo keurmerk. De stoelen zijn ook in verschillende kleuren beschikbaar; de arbo norm zegt immers niks over de kleur van een bureaustoel, maar het oog wil ook wat!

EEN ARBO BUREAUSTOEL INSTELLEN

Het correct instellen van een arbo stoel is essentieel voor optimaal zitcomfort en ergonomie. Een goed ingestelde stoel zorgt ervoor dat je rug en nek de juiste ondersteuning krijgen en dat je comfortabel kunt werken. Hieronder lees je hoe je een arbo bureaustoel op de juiste manier instelt.

Het instellen van een arbo bureaustoel begint met de hoogte van de stoel. Zorg ervoor dat je voeten plat op de grond staan en je knieën in een hoek van 90 graden gebogen zijn. Dit bevordert een goede zithouding en voorkomt dat je benen gaan tintelen.

De rugleuning van de stoel moet de natuurlijke curve van je rug volgen. Pas de hoogte en diepte van de rugleuning aan, zodat deze perfect aansluit op de vorm van je rug. Dit biedt optimale ondersteuning aan je onderrug en voorkomt rugklachten.

Stel de armleuningen van de stoel zo in dat je armen ontspannen op de armleuningen kunnen rusten. Dit voorkomt spanning in je schouders en nek.

Tot slot kun je de zitdiepte aanpassen, zodat je goed in de stoel zit zonder dat er druk op je knieën ontstaat. Een correct ingestelde stoel zorgt voor een gezonde werkhouding en voorkomt lichamelijke klachten.

Het instellen van een arbo bureaustoel kan soms wat tijd vergen, maar het resultaat is de moeite waard. Met een goed ingestelde stoel creëer je een ergonomische werkplek waar je comfortabel en gezond kunt werken. Bij OfficeMania staan we klaar om je te helpen bij het instellen van je arbo stoel. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

DE EISEN VOOR EEN ARBO BUREAUSTOEL

Een arbo bureaustoel moet voldoen aan specifieke eisen die zijn vastgelegd in de Arbowet. Deze eisen zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat werknemers op een gezonde en ergonomische manier kunnen werken. Hieronder lees je aan welke eisen een arbo bureaustoel moet voldoen volgens de Arbowet.

Een van de belangrijkste eisen is dat een arbo bureaustoel in hoogte verstelbaar moet zijn. Dit stelt werknemers in staat om de stoel aan te passen aan hun lichaamslengte en werkhouding. Niet iedere werknemer heeft immers dezelfde lengte, dus moeten stoelen voor een brede variatie aan gebruikers geschikt zijn.

Daarnaast moet een arbo bureaustoel voorzien zijn van een rugleuning die de natuurlijke curve van de rug ondersteunt. De hoogte en diepte van de rugleuning moeten verstelbaar zijn, zodat deze perfect aansluit op de vorm van de rug van de gebruiker. Dit zorgt voor optimale ondersteuning en comfort.

De stoel moet ook armleuningen hebben die verstelbaar zijn in hoogte. Op deze manier kunnen werknemers hun armen ontspannen laten rusten op de armleuningen, wat spanning in de schouders en nek voorkomt.

Tot slot moet een arbo bureaustoel voldoen aan de eisen voor stabiliteit en duurzaamheid. Dit zorgt ervoor dat de stoel veilig en betrouwbaar is voor dagelijks gebruik.

Het voldoen aan de eisen van de Arbowet is essentieel voor een gezonde en ergonomische werkplek. Bij OfficeMania vind je arbo bureaustoelen die aan al deze eisen voldoen, zodat je kunt vertrouwen op comfort en veiligheid tijdens het werken.

ARBO STOEL KOPEN? JE VINDT ZE BIJ OFFICEMANIA

Ben je op zoek naar een arbo stoel voor je kantoor? Bij OfficeMania ben je aan het juiste adres. We bieden een ruime selectie arbo goedgekeurde bureaustoelen die voldoen aan de eisen van de Arbowet en garant staan voor ergonomie en comfort.

Onze arbo bureaustoelen zijn voorzien van het arbo keurmerk. Hierdoor kun je met een gerust hart investeren in een gezonde werkomgeving voor jezelf en je medewerkers. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige arbo stoel of een luxe variant, je vindt ze allemaal in ons assortiment. We bieden stoelen in diverse stijlen en kleuren, zodat je altijd een stoel kunt vinden die past bij de uitstraling van je kantoor.

Het kopen van een arbo stoel bij OfficeMania is gemakkelijk. Bestel eenvoudig online en profiteer bij de meeste modellen van een snelle levering. Wil je persoonlijk advies of meer informatie over onze arbo bureaustoelen? Neem dan contact met ons op. We staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een ergonomische en comfortabele werkplek. Investeer in ergonomie en kies voor een arbo stoel van OfficeMania. Help je vragen of hulp nodig? Neem dan contact op!