Bureaus

KANTOOR BUREAUS

Bij OfficeMania zijn we gek op bureaus. Je vindt ze immers in ieder kantoor, ieder office, en in allerlei verschillende kleuren, soorten en maten! Het kiezen van een goed bureau is essentieel voor een goede werkplek en kantoor, of het nu gaat om een bureau voor in je kantoor thuis of bureaus voor in een grote kantoortuin.

De collectie van kantoorbureaus bij OfficeMania is dusdanig groot dat we zeker weten dat we wel iets hebben voor jou! Of je nu een kantoorbureau of kantoortafel wilt die past bij een strak en modern interieur, of juist een bureautafel voor een industrieel interieur, wij hebben het.

Bureaus
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 82

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 82

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

KANTOOR BUREAUS EN TAFELS

Bij OfficeMania zijn we gek op bureaus en tafels. Je vindt ze immers in ieder kantoor, ieder office, en in allerlei verschillende kleuren, soorten en maten! Het kiezen van een goed bureau of een goede bureautafel is essentieel voor een goede werkplek en kantoor, of het nu gaat om een bureau voor in je kantoor thuis of bureaus voor in een grote kantoortuin.

De collectie van kantoorbureaus en kantoortafels bij OfficeMania is dusdanig groot dat we zeker weten dat we wel iets hebben voor jou! Of je nu een kantoorbureau of kantoortafel wilt die past bij een strak en modern interieur, of juist een bureautafel voor een industrieel interieur, wij hebben het.

KANTOORMEUBILAIR: HET BUREAU

Bij het inrichten van je kantoor is het belangrijk dat de basis goed is. Daarom begin je bij een van de belangrijkste kantoormeubelen: : het bureau. Als je een bureau hebt gekozen, kun je daarna de andere kantoormeubelen kiezen in dezelfde stijl. Zo heb je een inrichting waarin de verschillende kantoormeubelen goed matchen en elkaar aanvullen in de ruimte.

OfficeMania heeft een ruime selectie van bureaus in verschillende kleuren, maten en stijlen. Zo hebben we zit-sta bureaus, maar ook traditionele bureaus. We hebben hoekbureaus en rechthoekige bureaus, en bureaus met vier poten en met ring poten. Voor ieder interieur hebben we wel een bureau. Hieronder belichten we de verschillende soorten bureaus nog eens apart.

ZIT STA BUREAUS

Zit sta bureaus zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, en daar is een goede reden voor! Zit-sta bureaus zorgen ervoor dat je minder zit en die afwisseling is gezonder voor je lichaam. Daarnaast kan je de bureaus gemakkelijk instellen naar iedere gewenste hoogte waardoor je je werkplek zo ergonomisch mogelijk kunt maken. Bij OfficeMania vind je een ruime collectie zit-sta bureaus in verschillende vormen, formaten, kleuren, en stijlen! Er is altijd een bureau te vinden dat bij je past.

ELEKTRISCHE ZIT STA BUREAUS

Zit-sta bureaus zijn verkrijgbaar met slinger, maar je kunt ook een elektrisch zit-sta bureau aanschaffen. Dan tover je met een druk op de knop je zitplek om naar een staande werkplek voor een afwisselende houding. Ook elektrische zit-sta bureaus vind je bij OfficeMania in verschillende maten en kleuren. Elektrische zit sta bureaus zijn er met T-poten, maar ook met vier poten en zelfs met een Y-frame!

ZIT STA ONDERSTEL

Heb je al een mooi bureaublad en wil je daar graag een zit sta bureau mee maken? Dan vind je bij OfficeMania ook zit-sta bureau onderstellen. Met zo’n onderstel of frame maak je in een handomdraai je eigen zit-sta bureau. Kies eerst of je een elektrisch of slinger verstelbaar zit-sta onderstel wilt, en kijk dan naar de verschillende opties aan kleuren en stijlen. Wil je een wit zit-sta onderstel met T-poten, of toch liever een zwart zit sta onderstel met een Y-frame? Ook als je een duo werkplek wilt maken hebben we losse duo bureau onderstellen voor je.

 

Naast zit sta bureau onderstellen vind je bij OfficeMania ook losse bureaubladen zodat je een eigen bureau kunt samenstellen dat volledig past bij jouw wensen.

HOEKBUREAU

Een hoekbureau is een rechthoekig bureau met een aanbouw aan de linker- of rechterzijde. Hierdoor is dit bureau geschikt om in de hoek van de ruimte te plaatsen, maar het zorgt ook voor meer werkruimte aan je bureau. Bij een hoekbureau is het ook mogelijk om een ladeblok te integreren in de bureauopstelling, hiermee heeft je bureau altijd dezelfde hoogte.

Bij OfficeMania vind je verschillende soorten hoekbureaus. naast de traditionele hoekbureaus die je handmatig in hoogte kan verstellen, maar ook elektrisch verstelbare hoekbureaus waarbij de aanbouw tegelijkertijd met het hoofdbureau mee omhoog en omlaag gaat.

T-POOT BUREAUS

Een T-poot bureau heeft in plaats van vier poten maar twee poten, welke de vorm van een omgekeerde letter T hebben. Dit soort poten zie je vaak bij verstelbare bureaus. Doordat een bureau met T-frame een brede voet heeft staat het nog steeds stabiel maar geeft het een andere uitstraling aan je bureau.

T-poot bureaus zijn daarnaast zeer geschikt als je bureau bijvoorbeeld tegen een verwarming komt te staan. Doordat de poten midden onder het blad zitten en niet op de hoeken kan je het bureau over een hangende verwarming heen zetten. Bij een T-poot bureau is er ook het bijkomende voordeel van extra beenruimte.

RINGBUREAUS

Bij ringbureaus zijn de poten van het bureau grote ringen. Dit zorgt voor een extra stabiel bureau. Ook zien ring bureaus er extra robuust uit. Dit maakt ze uitermate geschikt om in te zetten in een industrieel interieur. De ring bureaus van OfficeMania zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties en in een aantal verschillende maten. Ook hebben we ringbureaus met een hoekvorm, voor extra bureauruimte en meer gemak.

VIERPOOT BUREAUS

We hebben het nu al gehad over bureaus met t-poten en bureaus met ring poten, maar er zijn uiteraard ook bureaus met vier poten, net als een tafel. Dankzij de vier poten staan deze bureaus stabiel op hun plek. OfficeMania heeft vierpoot bureaus met een vaste hoogte , maar ook vierpoot bureaus die verstelbaar staan en zelfs vierpoot zit-sta bureaus. Zo is er voor ieder wat wils.

WANGEN BUREAU

Een wangen bureau is een bureau dat speciale schermen, “wangen”, aan de poten heeft. Dit zorgt ervoor dat de ruimte onder je bureau beter afgeschermd wordt van de rest van de kantoorruimte. Dit geeft een opgeruimd beeld en zorgt voor een meer gecompartimenteerde ruimte.

De wangen bureaus van OfficeMania zijn er als eenpersoons variant, maar er zijn ook varianten van het wangen bureau waar 2 tot 6 personen aan kunnen werken. Ideaal voor een ruimte met flexwerkplekken dus! Ook is een wangenbureau te bestellen als zit-sta variant, zodat je afwisselend zittend en staand kan werken.

DUO BUREAU

Als je een kantoor wilt inrichten voor meerdere mensen, of bijvoorbeeld een thuis kantoor voor jezelf en je partner, dan biedt een duo bureau uitkomst. Een duo bureau is een set van twee bureaus die tegenover elkaar aan hetzelfde frame zitten. Perfect dus voor een tweepersoons werkplek!

Duo bureaus zijn verkrijgbaar met verschillende soorten frames. Zo zijn er duo bureaus die altijd op dezelfde hoogte zijn ingesteld, maar ook verstelbare duo bureaus, waarbij iedere helft los te verstellen is. Verder zijn ze er met een akoestisch paneel tussen de twee bureaus, maar ook zonder scheidingswand. Je kunt deze scheidingswand dus optioneel bestellen afhankelijk van je voorkeur.

INKLAPBARE BUREAUS

Als je tijdelijk extra werkruimte wilt creëren, of een ruimte als zowel werkkamer wilt gebruiken als voor een ander doeleinde, dan kan een inklapbaar bureau handig zijn. zin opnieuw Inklapbare bureautafels nemen aanzienlijk minder ruimte in dan een vast bureau omdat ze makkelijk opgeborgen kunnen worden. 

Dit is ideaal als je niet altijd alle bureaus nodig hebt, maar ze wel achter de hand wilt hebben voor als er meer mensen op kantoor zijn. Tevens zijn deze klaptafels te gebruiken in vergaderruimtes.

Inklapbare bureaus zijn er in verschillende kleuren en verschillende maten. Daarnaast worden ze ook op verschillende manieren in elkaar gevouwen. Bij sommige bureaus kantelt het bureaublad naar een kant terwijl bij andere bureaus het hele blad omhoog gevouwen wordt. Dit noemen we vouwtafels. Welke soort inklapbaar bureau het handigst is voor jou hangt af van de ruimte waarin je ze op wilt slaan, of hoe je ze wilt gebruiken.

VERGADERTAFELS

Naast een ruim aanbod van verschillende soorten bureaus hebben we bij OfficeMania ook een ruim aanbod van vergadertafels. Deze zijn ideaal om een permanente vergaderruimte in je kantoor in te richten. De vergadertafels van OfficeMania zijn er in verschillende kleuren, formaten en vormen, dus er is altijd een tafel te vinden voor jouw vergaderruimte.

Ga je voor een klassieke rechthoekige vergadertafel, of toch voor een interessante ovale tafel? Welke vergadertafel je kiest hangt af van je ruimte, de gewenste uitstraling en hoeveel mensen er aan de tafel moeten kunnen zitten. Neem een kijkje in ons assortiment, en zoek gelijk een set mooie vergaderstoelen voor bij je tafel.

BIJZETTAFEL

Ook voor accessoires in je kantoorruimte zit je goed bij OfficeMania. Bij ons vind je namelijk ook mooie bijzettafels en salontafels. Met een bijzettafel kun je een zithoek inrichten voor een fijne plek om gasten en klanten te ontvangen met een lekkere kop koffie of thee. Daarnaast zijn bijzettafels ideaal om te gebruiken voor een koffiestation in je vergaderruimte.

De bijzettafels van OfficeMania zijn verkrijgbaar in diverse vormen en formaten en met verschillende hoogtes. Ga je voor een lage bijzettafel om te gebruiken als salontafel, of juist een hoge bijzettafel om in te zetten als koffiestation? De keuze is aan jou.

BUREAU VOOR 3 EN MEER PERSONEN

Naast de duo bureaus voor 2 personen, vind je bij OfficeMania ook bureaus voor drie, vier  en zes personen. Waar je met een bureau voor 2 personen gemakkelijk een duo werkplek creëert, zijn deze bureaus ideaal om met het hele team aan te werken. Ze zijn verkrijgbaar met plek voor tot wel zes personen.

Met een bureau voor meerdere personen zorg je dat de werkplekken visueel gelijk zijn en er geen hoogteverschillen zijn tussen de verschillende plekken.Ook zijn deze bureaus leverbaar als zit sta bureau waardoor iedere kantoor werkplek individueel ingesteld kan worden. 

Het zorgt dat mensen gemakkelijk samen kunnen werken, ze zitten immers aan dezelfde bureautafel. Dit soort bureaus zijn daarom ideaal om te gebruiken bij werk in groepsverband, of bijvoorbeeld in een speciale samenwerkingsruimte. 

GOEDKOPE ZIT STA BUREAUS

Het beeld bestaat dat een zit-sta bureau een flinke investering vraagt. Bij OfficeMania kun je ook terecht voor goede zit sta bureaus voor een lage prijs. Wij hebben goedkope zit-sta bureaus voor de kleinere beurs. Hierbij lever je niet in op de kwaliteit van OfficeMania en kun je toch een ergonomisch verantwoorde werkplek inrichten. 

Werk je met een scherm, of heb je liever drie schermen op je bureau? En werk je daarnaast ook met papieren, of is je bureau altijd leeg? Afhankelijk van je werkstijl kan je een andere maat bureau nodig hebben. Bij OfficeMania vind je daarom bureaus voor kantoor in verschillende maten

Heb je niet veel ruimte nodig? Dan hebben we nette kleine bureautafels voor je. Spreid je je werkspullen liefst uit over een groter oppervlak? Dan hebben we ook grote bureautafels voor jouw kantoor.

Naast je werkstijl maakt ook de ruimte die je in totaal hebt uiteraard veel uit voor de mogelijkheden van je bureau. Als je ruimte beperkt is, zet je uiteraard geen grote bureautafel neer, maar juist een kleiner bureau om het maximale te halen uit de ruimte.

KANTOOR BUREAUS IN VERSCHILLENDE KLEUREN

Je bureau is onderdeel van je inrichting, en je inrichting moet goed bij elkaar passen om een mooi geheel te vormen. Hierbij is ook de kleur van je bureau dus erg belangrijk. Als je inrichting erg licht is wil je natuurlijk geen bureau in het donkerste zwart. De bureaus van OfficeMania zijn daarom verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Heb je een donkere inrichting, dan misstaat een zwarte bureautafel zeker niet in je kantoor. Een zwart bureau geeft een elegante uitstraling aan je kantoor en ziet er luxe uit. Daarnaast past een donker bureau ook goed bij bijvoorbeeld een industriële inrichting.

Heb je echter een lichte of kleurrijke kantoorinrichting, dan kun je beter gaan voor een licht bureau, zoals bijvoorbeeld een wit kantoor bureau. Witte bureautafels zorgen voor een lichte en luchtige uitstraling in de ruimte, en staan ook mooi in ruimtes met veel natuurlijk licht.

Naast wit en zwart heeft OfficeMania echter nog veel meer kleuropties. Zo kun je bij veel bureaus ook kiezen voor een grijze kleur, en zijn er bureaus verkrijgbaar met een houtlook; zoals eiken, noten, of diep gekleurd kersenhout. Kies je voor een industriële uitstraling, dan zijn de bureaubladen ook leverbaar met een Fenix topblad (vlekbestendig). Er zijn zelfs bureaus verkrijgbaar met een melamine bureaublad met een donkere marmerlook.

Benieuwd naar de verschillende opties? Bij ieder bureau kun je zelf een keuze maken voor de kleur van het bureaublad en de kleur van het frame, waardoor je het voor jou perfecte bureau zo samenstelt.

VERSTELBARE BUREAUTAFELS

Omdat ieder mens verschillend is en ieder lichaam anders is het belangrijk dat je een bureau kunt afstellen naar de voor jou perfecte hoogte. De perfecte werkhoogte ziet er immers heel anders uit voor iemand van 1.90m en iemand van 1.60m. Stel je je bureau verkeerd af, dan kan dit zorgen voor rug- en nekklachten. Vergeet ook niet je bureaustoel goed in te stellen.

Door een verstelbaar bureau te gebruiken zorg je er altijd voor dat je comfortabel kunt werken, waardoor je je beter kunt focussen op je werk. Verstelbare bureaus zijn er in verschillende maten en kleuren, en met verschillende instelmogelijkheden. 

Let er hierbij wel op dat een verstelbaar bureau en een zit-sta bureau niet hetzelfde zijn. Bij een zit sta bureau is de hoogte zodanig af te stellen dat je ook staand nog comfortabel kunt werken, terwijl bij een verstelbaar bureau voor op kantoor vaak de hoogte alleen is aan te passen tussen verschillende hoogtes waarmee je zittend goed kunt werken.

BUREAU VOOR THUIS

Thuiswerken kan een uitkomst bieden als je bijvoorbeeld ver van je kantoor woont, of je eigen bedrijf vanuit huis runt. Hierbij is het belangrijk dat je je werkplek thuis goed inricht met een degelijk bureau. Het bureau is immers de basis van een goede werkplek, ook thuis.

De bureaus die je vindt bij OfficeMania zijn daarom niet alleen geschikt voor zakelijk gebruik maar ook voor thuisgebruik. Zo kun je ervoor zorgen dat je bureau van je thuiswerkplek nog steeds voldoet aan arbo normen, en creëer je een ergonomische werkplek zodat je niet aan je keukentafel hoeft te werken. Met een net bureau thuis heb je een afgekaderde werkplek, wat je productiviteit zeker ten goede zal komen.

BUREAU KOOP JE NU BIJ OFFICEMANIA

Ben je op zoek naar een bureau of meerdere bureaus en heb je iets moois gevonden op onze website? Dan kun je je bureau gemakkelijk online kopen bij OfficeMania.nl. Je bureautafel wordt dan snel geleverd.

Ben je zelf niet zo handig met het in elkaar zetten van kantoormeubelen, of heb je er simpelweg geen tijd voor? OfficeMania beschikt over een eigen montagedienst, die je het werk graag uit handen neemt. Wil je meer informatie of heb je vragen over onze diensten en producten? Neem dan gerust contact met ons op.