Verlichting

VERLICHTING

Verlichting is essentieel op kantoor. Alleen met voldoende licht is het prettig werken. Daglicht is het allerbelangrijkste voor happy werknemers. Maar daglicht alleen is niet voldoende om een hele kantoorruimte te verlichten. Daarom is er extra verlichting nodig: hanglampen, staande lampen en bureaulampen. Bij Officemania hebben we designlampen die voldoende licht geven én het kantoorinterieur meteen naar een hoger niveau tillen.

Verlichting
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 15

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 15

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

EEN TAFELLAMP OF BUREAULAMP?

Heb je extra licht nodig tijdens computerwerk, tekenwerk of ander nauwkeurig werk? In deze gevallen is een bureaulamp de beste keuze. Zo’n lamp neemt namelijk niet veel ruimte in beslag en de lichtbundel laat je ergens gericht op schijnen. Een tafellamp daarentegen geeft diffuus, verspreid licht. Hiernaast neemt een tafellamp meestal meer ruimte in dan een bureaulamp en is zo’n lamp om deze redenen meer geschikt als decoratief item op een tafel, kast of in een vensterbank. 

ONTDEK DE STAANDE LAMPEN BIJ OFFICEMANIA

Onze staande lampen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van modern en minimalistisch tot klassiek en vintage. Met hoogwaardige materialen en vakmanschap bieden onze lampen niet alleen een verfijnde uitstraling. Maar ook duurzaamheid en betrouwbaarheid.

SFEERVOLLE HANGLAMPEN 

Voor in de wachtkamer, bij de receptie of in de kantine zijn hanglampen een mooie optie. Hanglampen zorgen - in tegenstelling tot doorsnee plafondverlichting - voor meer sfeer. Naast losse hanglampen en bureaulampen, kan je bij ons ook gaan voor één stijl lamp voor het hele kantoor. Eco-light is een voorbeeld van een stijlvolle, doordachte hanglamp uitgoevoerd als hanglamp of tafellamp met akoestische waarde. 

VERLICHTING VOOR HET HELE KANTOOR BIJ OFFICEMANIA 

Lastig om een lichtplan te maken voor kantoor? Of om de juiste designlamp te kiezen voor het kantoorinterieur? Bij Officemania geven we graag advies, want we zijn gek op inrichten. En ook kan je bij ons terecht voor een compleet interieurontwerp voor kantoor waarbij we de verlichting meenemen in het ontwerp. Bel ons hiervoor op 026-7600170 of mail naar info@officemania.nl