Overlegunits

OVERLEGUNITS BIJ OFFICEMANIA

Bij OfficeMania begrijpen we dat de dynamiek van een moderne werkomgeving voortdurend verandert. Daarom presenteren wij met trots onze selectie overleguntis, speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van hedendaagse bedrijven.

Onze overlegunits bieden de perfecte afzondering voor teams die ongestoord willen brainstormen, vergaderen of samenwerken. Ze zorgen voor afgeschermde ruimte in een open kantooromgeving, waardoor medewerkers zich volledig kunnen focussen zonder afleidingen van buitenaf.

Elke organisatie is uniek. De meeste van onze overlegunits zijn modulair en kunnen daarom eenvoudig worden aangepast aan verschillende opstellingen en groottebehoeften, waardoor ze geschikt zijn voor zowel kleine als grote teams.

Overlegunits
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

3

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

DE INNOVATIEVE AKOESTISCHE OVERLEGPLEKKEN VAN OFFICEMANIA

In de moderne kantooromgeving is een efficiënte geluidsbeheersing van essentieel belang. OfficeMania heeft dit begrepen en introduceert daarom akoestische overlegplekken die niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk zijn. Deze overlegplekken zijn ontworpen met het oog op het creëren van een privé-omgeving in open kantoorruimtes, waardoor medewerkers in alle rust kunnen overleggen zonder de rest van het team te storen. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat geluiden effectieg worden geabsorbeerd, waardoor echo's en andere storeende geluiden tot ene minimum worden beperkt.

DE VEELZIJDIGHEID VAN OFFICEMANIA'S AKOESTISCHE OPLOSSINGEN

Wat de akoestische overlegplekken van OfficeMania onderscheidt, is hun veelzijdigheid. Ze zijn beschikbaar in verschillende vormen, maten en kleuren, waardoor ze in elke kantoorinrichting passen. Of je nu formele vergaderruimte nodig hebt of een informele brainstormruimte, OfficeMania heeft een oplossing die past bij jouw behoeften. Bovendien zijn deze plekken uitgerust met moderne voorzieningen, zoals geïntegreerde stroom-en USB-poorten, waardoor ze ideaal zijn voor technologie-gedreven overleg.

EEN DUURZAME INVESTERING VOOR DE TOEKOMST

De akoestische overlegplekken van OfficeMania zijn niet alleen een directe oplossing voor geluidsoverlast, maar ook een duurzame investering naar de toekomst van je bedrijf. Een goed geluidsbeheer draagt bij aan de productiviteit en het welzijn van werknemers, waardoor ze zich meer betrokken en tevreden voelen. In een tijd waarin werknemerstevredenheid en - welijn steeds belangrijker worden, is het creeren van een optimale werkomgeving een prioriteit geworden. OfficeMania helpt je met hun innovatieve akoestische overlegplekken