Open vakkenkasten

OPEN KAST MET VAKKEN

Een goed georganiseerd kantoor is essentieel voor maximale productiviteit en efficiëntie. Open vakkenkasten zijn een onmisbaar element als je een ruimte wil scheiden of een klein kantoor hebt. Ze maximaliseren de beschikbare ruimte en bieden voldoende opslagruimte voor al je kantoorbenodigdheden.

Open vakkenkasten
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

8

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

ORGANISEER JE KANTOOR MET DE VAKKENKASTEN

Dankzij de vakken in de open kasten kun je je spullen gemakkelijk categoriseren en ordenen. Dit vermindert rommel en bespaart tijd bij het vinden van documenten of materialen. Wil jij je kantoor liever scheiden? Bestel dan de kast met open vakken, leverbaar in diverse maten en framekleuren. Zodat je creatieve opslagoplossing kunt vinden die bij je kantoorinrichting past. 

FLEXIBILITEIT MET DE VAKKENKASTEN VAN OFFICEMANIA

Open vakkenkasten zijn veelzijidig in gebruik. Ze kunnen worden aangepast aan verschillende opbergbehoeften, of het nu gaat om planten, kantoorbenodigdheden, decoratieve objecten of andere items. Daarnaast zijn de kasten modulair wat ervoor zorgt dat je de kasten kunt koppelen met een koppelplaatje. 

ESTHETIEK, RUIMTE EN DESIGN MET DE FLEXWALL RUIMTEVERDELER

Open vakkenkasten kunnen dienen als een designelement in een kantoor. Er is keuze uit diverse houten plankjes-en framekleuren voor een geheel unieke kast die bij jouw uitstraling past. Doordat ze verticaal opbergruimte bieden zonder de extra ruimte die deuren in beslag nemen, kunnen open vakkenkasten een efficiënte oplossing zijn voor kleinere ruimtes. 

De Flexwall vakkenkasten zijn eenvoudig te combineren. Ze zijn beschikbaar in uitvoeringen met meer dan 12 vakken, maar ook met minder. Zo kun je de combinatie selecteren die het beste bij jouw behoefte past. Bovendien bieden ze een handige manier om een scheiding aan te brengen zonder de complexiteit en kosten van het plaatsen van een wand.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van deze praktische kantoorkasten? Neem dan contact op!