Buur

BUUR KANTOORMEUBELEN

Bij OfficeMania zijn we verheugd om het Nederlandse merk Buur aan onze collectie op de webshop toe te voegen. Buur belichaamt lokaal vakmanschap en legt hierbij geen compromissen op het gebied van duurzaamheid, snelle levering en gebruiksgemak.

Buur
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

8

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

KANTOORMEUBILAIR VAN BUUR IN DE WEBSHOP VAN OFFICEMANIA

Bij BUUR ligt de focus niet alleen op stijlvolle kantoormeubels , maar ook op welzijn en duurzaamheid. Een van de parels in hun assortiment is een ergonomisch bureau, speciaal ontworpen om de houding en productiviteit van de gebruiker te optimaliseren. Maar wat BUUR echt onderscheidt, is hun toewijding aan duurzaamheid en lokale productie. Elk meubelstuk wordt lokaal geproduceerd met een scherp oog voor het milieu waardoor je niet alleen functioneel en mooi meubelstuk in huis haalt, maar ook een die positieve impact heeft op de planeet.

KANTOORMEUBELS OP VOORRAAD 

Bij OfficeMania hechten we grote waarde aan kwaliteit, duurzaamheid en vlotte communicatie. Dat BUUR haar kantoormeubelen in Nederland produceert, biedt diverse voordelen. Ten eerste kunnen we snelle levertijden garanderen en vereenvoudigt het logistieke processen, waardoor onze klanten beter en efficiënter kunnen bedienen. Daarnaast stelt de nabijheid ons in staat om nauw samen te werken met BUUR en eventuele vragen of uitdagingen direct kunnen aanpakken.

KANTOORINRICHTING MET DE KANTOORMEUBELS VAN BUUR

Wil jij het thuiskantoor inrichten met de kantoormeubels van BUUR maar ontbreekt het je aan tijd? Bij OfficeMania begrijpen we dat! Daarom bieden wij de mogelijkheid om de complete inrichting van jouw kantoor aan ons over te laten. Met alle benodigde middelen in huis, transformeren wij jouw kantoor tot een ergonomische en inspirerende werkplek.

ERGONOMISCHE BUREAUS VAN BUUR 

Bij OfficeMania streven we ernaar ervoor te zorgen dat je de optimale ergonomische oplossing voor jouw (thuis) kantoor vindt. Als je de behoefte hebt aan een enkel bureau, is de elektrisch verstelbare Presto R bureau een uitstekende keuze. Als je daarentegen meer ruimte wil besparen én een georganiseerde werkplek wilt creëren, raden wij een bureau voor twee personen aan, zoals de elektrisch verstelbare Presto R Duo of de slinger verstelbare Presto R Duo.

SERVICE & ADVIES OVER DE BUUR KANTOORMEUBELS

Ben jij al onder de indruk van de gevarieerde producten van BUUR zoals; bureaus, kasten en stoelen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel naar 026-7600170.