PROJECTINRICHTING VOOR IEDEREEN

Een plant neerzetten, een muur een lik verf geven en een schilderijtje ophangen kan iedereen.
Maar wat nu als je de inrichting van je kantoor een weerspiegeling wil laten zijn van datgene wat jij als bedrijf, als merk of organisatie wil uitstralen?
Dan komt er toch echt wat meer bij kantoorinrichting kijken. 

Op deze pagina vind je alles waar we trots op zijn. Projecten die we reeds hebben gerealiseerd, maar ook projecten die we kunnen realiseren.
Je kunt hier inspiratie opdoen en kennis maken met onze mogelijkheden.

RICHT JE KANTOOR IN MET OFFICEMANIA

• Kantoorinrichting van A tot Z

• Persoonlijk advies 

• Experts op de vakgebieden: kleur, interieur en architectuur

• Montage voor een vast bedrag, geen onverwachte kosten. 

HOE WERKT COMPLETE INRICHTING BIJ OFFICEMANIA

Een nieuw kantoorpand, een kantoorruimte opnieuw inrichten of een touch-up van een vergaderruimte: kantoorinrichting is een vak apart. Een vak dat je het beste aan iemand kunt overlaten die er verstand van heeft. Iemand die jouw specifieke wensen kan vertalen naar een ontwerp van jouw ideale werkplek én dit ontwerp van A tot Z kan realiseren. Omdat we ‘van A tot Z’ een wat vaag begrip vinden, gaan we liever een keer met je in gesprek om te vertellen hoe een dergelijk proces voor het inrichten van kantoorruimtes precies in z’n werk gaat. We kunnen je alvast verklappen: geen enkel project is hetzelfde, omdat ook geen enkel bedrijf en kantoorpand hetzelfde is.


Bij OfficeMania besteden we grondig de tijd aan het besoreken van op maat gemaakte plannen. Zo ben je volledig geïnformeerd.

Onze projectadviseur staat klaar om persoonlijk bij jou langs te komen om al je wensen en behoeften t bespreken.

Samen met onze kleurenspecialist en projectbegeleider gaan we aan de slag met de aankleding en ontwerp van jouw ruimte.

We realiseren een 3D omgeving zodat jij een duidelijk beeld krijgt van de oplevering. verolgens bespreken we de volgende fase van het plan en word je gedurende het hele proces geïnformeerd. 

We zorgen dat elke offerte een gedetailleerd overzicht van alle verwachte kosten. Zo ben je goed geïnformeerd en kom je niet voor onverwachte uitgaven te staan.

Ben je tevreden met de Offerte van OfficeMania? Dan schieten we meteen in actie! We zetten de opdrachten uit bij onze montagedienst en fabrikant en houden je gedurende het hele proces op de hoogte.

We stellen de projectplanning op met precisie en aandacht. We monitoren de voortgang en zorgen ervoor dat alles conform het plan verloopt. 

Onze vakkundige monteurs zorgen voor de levering en montage van al je meubilair, en garanderen dat alles piekfijn in orde is voor de oplevering!

Of je nu vragen hebt, nabestellingen wilt plaatsen, of aanpassingen nodig hebt aan je projectinrichting, wij staan altjd voor je klaar. 

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Onze toegewijde team van experts staat klaar om jouw kantooromgeving te transformeren in een functionele en inspirerende ruimte die voldoet aan al jouw wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar ergonomische werkplekken, stijlvolle vergaderruimtes of een complete restyling.   

Bij OfficeMania geloven we in maatwerk, waarbij we nauw met jouw samenwerken om een inrichting te creëren die perfect past bij jouw bedrijfscultuur en doelstellingen. Ons uitgebreide service gaat verder dan alleen de oplevering van het project. We blijven beschikbaar om vragen, nabestellingen te regelen en eventuele aanpassingen om ervoor te zorgen dat jouw kantoorruimte aan jouw verwachtingen voldoet.


MYCADEMY

 

AGRITERRA

 

DNA NOTARIS

 

NEO HUISARTSEN