Schuifdeurkasten

SCHUIFDEURKASTEN: PRAKTISCH OPBERGEN OP KANTOOR

Schuifdeurkasten bieden veel praktische opbergruimte op kantoor. Dankzij de schuifdeuren nemen ze niet veel ruimte in. Ook voor kleinere ruimtes zijn deze kasten dus ideaal. Bij OfficeMania vind je schuifdeurkasten waarmee je alle kanten op kan. Deze kasten zijn leverbaar in diverse maten, kleuren en met allerlei accessoires die bijdragen aan je werkplezier.

Schuifdeurkasten
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

5

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

ONTDEK DE IDEALE SCHUIFDEURKAST VOOR OP KANTOOR

Of je nu als freelancer bent begonnen, of het hele bedrijf voorziet van een interieur upgrade. Het juiste meubilair dat past bij jouw werkwijze is belangrijk. Alleen met de juiste kasten die passen bij jouw behoeftes kan je productief werken. Werk je veel met A4-mapjes? Of zijn er belangrijke items die je achter je slot en grendel wilt opbergen? Bij OfficeMania personaliseer je het interieur van de kast naar wens, zodat je de perfecte schuifdeurkast bestelt

KASTEN IN DIVERSE MATEN EN KLEUREN

Onze kasten zijn in diverse maten en kleuren leverbaar. Zo zijn de kasten met de schuifdeur leverbaar in diverse hoogtes: 60, 90, 120, 160 en 200 centimeter. En hiernaast heb je keuze uit de breedtes: 160, 200, 240 en 300 centimeter. Vervolgens kies je voor een kleur die harmonieert met het interieur van het kantoor.

OPTIONELE ACCESSOIRES VOOR SCHUIFDEURKASTEN

Met de accessoires voor de Slide ’n Go schuifdeurkasten richt je de kast zo in, dat jij lekker werkt. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat de kast bijdraagt aan de akoestiek op kantoor? En dat de deuren geruisluis open en dicht gaan? Dan kan je voor akoestische deuren gaan in plaats van normale dichte deuren. Verder kan je kasten met schuifdeuren voorzien van extra legborden, ledverlichting met bewegingssensor, locker met cijferslot, een uittrekbaar hangmappenframe, uittrekbare lade of een slot (cijfer of digitaal).

AKOESTISCHE SCHUIFDEURKAST

Komt de schuifdeurkast in een open kantoor te staan? Overweeg dan om te gaan voor de Slide ’n Go kasten. Naast de akoestische deuren waarmee je de akoestiek op kantoor verbetert, kan je voor deze kasten ook een akoestische achterwand bestellen. Deze achterwand met stoffering in frisse kleuren bevestig je gemakkelijk met magneten. Op deze manier wordt het geluid beter gedempt. Ook ideaal is dat de achterkant van de kast er ineens modieus uitziet. En dus hoef je de kast niet per se tegen een wand te schuiven, maar kan je hem ook midden in een ruimte zetten om afscheiding te creëren.

SCHUIFDEURKAST KOPEN BIJ OFFICEMANIA

Een kast met schuifdeuren stel je bij Officemania dus helemaal naar wens samen. Zo werken jij en je collega’s het productiefst. Zoek je een bureau met een geïntegreerde schuifdeurkast? Kijk dan eens naar het X8 Hoekbureau. Dit hoekbureau biedt veel werkruimte en heeft aan de linker- of rechterkant een aanbouwblok: een schuifdeurkast of ladenblok. Lastig om een schuifdeurkast online te bestellen? Kom dan eens naar onze showroom! Hier kan je de kasten eerst in het echt zien. En natuurlijk helpen we je bij OfficeMania graag bij een schuifdeurkast kopen, want we zijn gek op inrichten! Bel ons voor advies op 026-7600170 of mail naar info@officemania.nl