Baliestoelen

DE JUISTE BALIESTOEL ZORGT VOOR EEN GOEDE HOUDING

Werk je als receptionist(e) of baliemedewerker en voer je jouw werkzaamheden achter een hoge balie uit? Het is dan van belang dat je gebruik maakt van een hoge bureaustoel, oftewel baliestoel. Een baliestoel is een in hoogte verstelbare stoel, waardoor je automatisch (mits je de juiste baliestoel kiest) een goede houding aanneemt. Bij OfficeMania hebben we diverse hoge bureaustoelen in ons assortiment. Wil je weten welke baliestoel (ook wel loketstoel) het meest geschikt is voor jouw werkzaamheden? Uiteraard staan we voor je klaar om je te helpen met jouw vragen! Neem contact met ons op en wij helpen je op weg.

Baliestoelen
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

5

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

BALIESTOELEN: ONMISBAAR VOOR EEN GOEDE WERKHOUDING ACHTER DE BALIE

Receptionisten, kassamedewerkers: het zijn functies waarbij het werk vanuit een verhoogde positie wordt uitgevoerd, in de meeste gevallen zittend. Om te voorkomen dat men gedurende de dag een verkeerde houding aanneemt en gaat 'hangen' is het belangrijk dat er een goede, ergonomische baliestoel wordt aangeschafd. Het lichaam van de baliemedewerker krijgt op deze wijze toch een goede ondersteuning, dat een hoop gezondheidsklachten als nek- en rugpijn kan voorkomen. 

DE PERFECTE BALIESTOEL VOOR JOUW ONTVANGSTBALIE

Bij de inrichting van je receptiestaat de keuze van een baliestoel centraal. Deze stoelen, specifiek ontworpen voor lange uren, bieden essentieel comfort en ondersteuning. Voor hogere balies is de baliestoel Hoog een populaire keuze waarmee medewerkers op ooghoogte met staande klanten kunnen communiceren. Of je nu gaat voor traditionele baliestoel of een verhoogd model, zorg ervoor dat deze aansluit bij zowel de esthetiek van je ruimte als de functionele behoeften van je team.

lOKETSTOELEN

In de ergonomische vormgeving van loketstoelen van hun belangrijkste kenmerken. Loketstoelen zijn ontworpen om de juiste ondersteuning te bieden aan de rug, nek en armen. Deze punten zijn cruciaal voor het voorkomen van vermoeidheid en het bevorderen van een gezonde zithouding. Verstelbare rugleuningen, armleuningen en zithoogten zorgen ervoor dat de stoel kan worden aangepast aan het individu.

ONLINE BALIESTOELEN BESTELLEN BIJ OFFICEMANIA

In onze online kantoormeubelen webshop vind je de passende oplossing voor diverse baliewerkzaamheden. Maak een keuze uit diverse baliestoelen en bestel veilig en snel online. Heb je vragen of heb je behoefte aan advies? Neem dan gerust eens contact met ons op, zodat we je kunnen helpen met het vinden van de juiste baliestoel!