Bureau met dichte wangen

WANGEN BUREAUS

Stevigheid en een stoere en solide look zijn gegarandeerd als je kiest voor een van de wangen bureaus van OfficeMania. De term ontleent zich aan de gesloten panelen of “wangen” die in de zijkanten van het frame zijn geïntegreerd. Wangen bureaus zorgen voor een rustig en opgeruimd beeld op kantoor. Je kijkt dankzij de wangen niet direct vanaf de zijkant onder een bureau waardoor het een verzorgde uitstraling geeft. In de wangen kun je vaak ook kabels onzichtbaar wegwerken voor een opgeruimd bureau.

Maar naast een optisch rustig effect zijn wangen bureaus natuurlijk ook gewoon heel praktisch. Bij OfficeMania zijn ze onder andere verkrijgbaar met een in hoogte verstelbaar bureaublad of zelfs als zit-sta bureau. Zo is een bureau met wang niet alleen een effectief middel tegen rommel onder de bureaus, maar ook nog een ergonomisch verantwoord bureau.

 

Bureau met dichte wangen
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

9

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

WANGEN BUREAUS IN VERSCHILLENDE AFMETINGEN

De wangen bureaus van OfficeMania zijn er in verschillende afmetingen en verschillende stijlen. Zo kun je een gewoon rechthoekig wangenbureau kopen, maar hebben we ook wangenbureaus met een wing of als hoekbureau zoals de Nova. Daarnaast kun je ook kiezen voor een wangenbureau in een tweepersoons opstelling, of als een grote tafel in 2 tot 6-persoons opstelling.

Bij de tweepersoons wangenbureaus kun je kiezen voor een variant met een blad uit een stuk, maar ook voor twee losse bladen. Als je kiest voor twee losse bladen zijn deze ook los van elkaar in hoogte verstelbaar, om het voor beide gebruikers zo comfortabel en ergonomisch mogelijk te maken om te werken aan het wangenbureau. De bladafmetingen van de gewone wangen bureaus liggen tussen de 120 x 80 en de 200 x 80 cm. Let bij het kiezen van een afmeting op de hoeveelheid ruimte die je nodig hebt om te werken en hoeveel ruimte er is in je kantoor.

WANGEN BUREAUS IN VERSCHILLENDE KLEUREN 

Wangen bureaus van OfficeMania kun je aanschaffen met diverse bladkleuren. Er zijn wangen bureaus met een effen bladkleur, zoals wit of grijs, maar je kunt ook kiezen voor een houtlook om je bureau extra karakter mee te geven. In het geval van sommige van de bureaus kun je kiezen uit maar liefst 16 verschillende bladkleuren. Keuze genoeg dus om de kleur van jouw wangen bureau helemaal af te stemmen op de inrichting van de rest van je kantoor en je persoonlijke voorkeuren.

WANGEN BUREAU FRAMES IN DRIE KLEUREN 

Ook bij het kiezen van het frame van je wangen bureau kan je kiezen uit verschillende kleuren. De meeste frames zijn er in wit, een frisse en moderne kleur die het goed doet in een lichte ruimte. Een wangen bureau met een wit frame maakt door het oppervlak van de wangen een ruimte optisch lichter en luchtiger. Ook kun je kiezen voor een aluminium kleurig frame onder je wangen bureau. Kies deze optie wanneer je meer houdt van een industriële look. Een aluminium frame gaat bijvoorbeeld goed samen met een licht eiken bureaublad.

De laatste optie voor de kleur van het frame is zwart. Waar een bureau met witte wangen de ruimte optisch lichter en luchtiger maakt, heeft een bureau met zwarte wangen juist het tegenovergestelde effect. Zwarte wangen staan chique en tijdloos en geven de bureaus en de ruimte een knusse uitstraling. Een zwart frame combineert mooi met bijvoorbeeld een donker houten bureaublad.

DE HOOGTE VAN DE WANGEN BUREAUS

Het onderstel van de meeste van de wangen bureaus van OfficeMania is in ieder geval te verstellen naar verschillende zithoogtes. Hier gaat het vaak om een bureauhoogte tussen 63,5 cm en 86 cm. Daardoor kunnen mensen van verschillende lengtes in ieder geval comfortabel zittend werken aan het bureau. Echter hebben we ook zit-sta wangen bureaus, die in hoogte verstelbaar zijn tussen 65 en 130 cm. Met deze bureaus kun je dus niet alleen op iedere gewenste hoogte zittend werken, maar zijn er ook voor staande hoogtes genoeg opties. Bij het verstellen naar een staande hoogte komt er een smalle poot omhoog uit de wang en niet de hele wang zelf.

Heb je de keuze gemaakt voor een wang bureau van OfficeMania? Je bestelt het gemakkelijk via onze website. We leveren de meeste producten snel uit voorraad. Ben je niet zo handig met het in elkaar zetten van meubels, of heb je er simpelweg geen tijd voor? OfficeMania beschikt over een eigen montagedienst, die je het werk graag uit handen neemt.  Wil je meer informatie of heb je vragen over onze diensten en producten? Neem dan gerust contact met ons op.