Bureau met T Poot

T-POOT BUREAU

Het T-poot frame is bijna niet meer weg te denken als je aan een bureau denkt. T-poot bureaus zijn de laatste jaren steeds populairder geworden door het moderne design en de voordelen van een bureau met twee poten in plaats van vier. Bij OfficeMania vind je ook een ruime collectie T-poot bureaus.


Een t-poot bureau heeft in plaats van een poot op iedere hoek, zoals het traditionele vierpoot bureau, twee poten die lijken op een omgekeerde letter T. Bureaus met een T-poot staan net zo stevig als een bureau met vier poten, maar zien er moderner en vlotter uit Ook kan je bij een T-poot bureau makkelijker onder het bureau manoeuvreren met je bureaustoel omdat je niet hoeft uit te kijken voor de poten op de hoeken van het bureau. Dit maakt T-poot bureaus ook erg geschikt om naast elkaar te zetten in een kantoorruimte omdat je gemakkelijk samenwerkt met de persoon naast je als je zo naar ze door kunt schuiven.

 

Bureau met T Poot
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 24

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 24

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

T-POOT BUREAU BASIC 

Bij OfficeMania vind je T-poot bureaus in verschillende uitvoeringen. Zo hebben we bijvoorbeeld basic T-poot bureaus. Dit zijn bureaus met een vaste hoogte  die een rechthoekig blad hebben. Dit soort basic t-poot bureaus kun je gebruiken voor het inrichten van een samenwerkruimte. De bureaus kunnen dan in verschillende opstellingen neergezet worden voor vergaderingen of voor groepswerk. Een basic t-poot bureau heeft dan misschien minder functies dan een zit-sta bureau of verstelbaar bureau, dankzij het ontwerp ziet het er toch chiquer uit dan een gewoon bureau met vier poten.

T-POOT BUREAUS IN VERSCHILLENDE AFMETINGEN

Net als de andere bureaus van OfficeMania kunnen ook onze T-poot bureaus besteld worden in verschillende afmetingen. Of je nu een klein t-poot bureau wilt of een groot t-poot bureau, je kunt alle kanten op. Een van de meest gebruikelijke kleine maten voor een t-poot bureau is 120 x 80 cm. Dit is een goede maat voor als je het bureau inzet als een flex werkplek en er alleen een extra scherm en laptopstandaard op kwijt hoeft. Wil je een wat groter bureau of heb je wat meer ruimte nodig, dan kun je de meeste t-poot bureaus ook in 140 x 80 cm en 160 x 80 cm bestellen. Daarbij is 160 x 80 cm volgens onderzoek de meest ergonomische afmeting omdat deze je alle ruimte geeft om je werk goed te kunnen doen.

Heb je nog meer ruimte nodig of wil je dat je bureau een bepaalde sfeer creëren? Of is het een bureau voor in een directiekantoor? Dan kun je ook gaan voor een T-poot bureau van 200 x 80 cm. Op dit grote bureau kun je zeker twee extra monitoren kwijt en heb je nog ruimte over voor een documentenbak of apparatuur zoals een printer of scanner. Als zelfs dit niet groot genoeg is vraag ons dan naar de maatwerkmogelijkheden.

KIES JE T-POOT BUREAU IN VERSCHILLENDE AFMETINGEN

Omdat het frame van een t-poot bureau vaak een flinke eyecatcher is in de ruimte vinden we het belangrijk dat je je eigen bureau kan personaliseren. Bij OfficeMania bieden we onze T-poot bureaus daarom aan met verschillende kleuren frames. Bij een licht interieur past het beste een t-poot bureau met een wit frame. Wit staat modern en opgeruimd en zorgt voor een strak uiterlijk. Heb je een donker interieur of een interieur met een industriële stijl? Dan past een bureau met een zwart t-poot frame daar goed bij. De donkere kleur straalt kracht en elegantie uit en geeft het bureau een robuuste uitstraling.

Heb je een licht interieur en wil je juist een contrast creëren in het ontwerp van je bureau? Ga dan bijvoorbeeld voor een t-poot bureau met een framekleur in antraciet grijs. Het antraciet geeft een mooi contrast met de lichte omgeving, maar is niet zo donker als zwart, waardoor het minder snel te veel wordt. Daarnaast past antraciet grijs ook bij veel verschillende kleuren bureaubladen.Wil je graag wat anders dan een effen kleur voor het frame van je t-poot bureau? Dan kun je natuurlijk ook gaan voor natuurlijk antraciet of aluminium! Het metaal geeft het bureau een robuuste uitstraling waardoor het goed staat in een industrieel of donker interieur, maar door de glans staat het ook fris in een lichter interieur. Met een metaaltint kun je eigenlijk alle kanten op.

VERSTELBARE T-POOT BUREAUS 

We hebben het al gehad over onze basic t-poot bureaus, maar hebben uiteraard ook t-poot bureaus in chiquere uitvoeringen. Zo kun je veel van onze T-poot bureaus ook bestellen als een verstelbaar bureau. Met een verstelbaar t-poot bureau zorg je dat de werkhoogte altijd optimaal is, wie er ook gebruik van maakt. Naast t-poot bureaus die in zithoogte verstelbaar zijn biedt OfficeMania ook een aantal t-poot bureaus welke tot stahoogte verstelbaar zijn. Met deze bureaus zorg je ervoor dat je gedurende de dag van staan naar zittend kunt wisselen en terug, wat zorgt dat je dynamischer werkt en minder snel last krijgt van nek- en rugklachten. Benieuwd naar de soorten t-poot bureaus en wat voor jou het beste is? Neem gerust contact met ons op voor extra advies, we helpen je graag.