Roldeurkasten

FUNCTIONEEL OPBERGEN OP KANTOOR: ROLDEURKASTEN 

Roldeurkasten zorgen voor de nodige opbergruimte op kantoor. Zo'n kast met roldeur is handig vanwege het systeem: dankzij de lamellen schuif je de deuren eenvoudig opzij om de kast te openen. Omdat roldeurkasten geen openslaande deuren hebben, nemen ze geen extra ruimte in. Ook voor in een smalle gang of een kleine ruimte is een roldeurkast dus geschikt. En dankzij het slotje liggen alle documenten altijd veilig opgeborgen.

Roldeurkasten
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 19

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 19

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

BESPAAR RUIMTE MET DE ROLDEURKASTEN VAN OFFICEMANIA

Omdat de deuren verticaal rollen in plaats van uit te zwaaien, nemen ze geen extra ruimte in beslag wanneer ze geopend worden, dit maakt ze ideaal voor krappe ruimtes of gebieden waar de doorgang beperkt is. De binnenkant van de roldeurkasten kan vaak worden aangepast met planken, lades hangmappen en andere opberoplossingen.

GELUIDDEMPING MET EEN AKOESTISCHE ROLDEURKAST

Een open kantoor is het kantoor van de toekomst. Iedereen werkt in dezelfde ruimte en dat zorgt voor de ultieme saamhorigheid. Toch kleeft er een nadeel aan zo’n groot kantoor: de akoestiek kan behoorlijk slecht zijn door veel lawaai en geluiden die nagalmen. Resultaat is dat de verstaanbaarheid slecht is. Ook vereist het tikken van een anders zo eenvoudig mailtje meer concentratie. En juist die extra inspanning zorgt voor snellere vermoeidheid. Akoestische kasten zijn dus voor open kantoren een oplossing. Deze kasten zijn zo gebouwd dat ze het geluid optimaal absorberen. Hiervoor zijn de lamellen van de roldeur geperforeerd en aan de binnenkant voorzien van een speciale foam.

EEN KLEURTJE VOOR DE ROLDEURKAST OP KANTOOR

Een kast met roldeuren kan je ook gebruiken om afscheiding te creëren in een open kantoor. Schuif een lage roldeurkast hiervoor met de achterzijde tegen de zijkant van een bureau. Omdat de achterzijde niet de mooiste kant is, hebben we akoestische achterwanden. Deze zijn met magneten eenvoudig te monteren en zorgen meteen voor een goede demping van omgevingsgeluid. De achterwanden zijn in twintig kleuren leverbaar en passen dus perfect in elk kantoorinterieur. En ook alle andere roldeurkasten in het kantoor geef je een mooie uitstraling met speciale ombouwsets. Deze sets bestaan uit melamine top- en zijpanelen die je bevestigt aan de buitenkant van de kast.

ROLDEURKAST KOPEN BIJ OFFICEMANIA

Met roldeurkasten houd je je kantoor opgeruimd en draag je bij aan happy en productieve werknemers. En dat is belangrijk – of je nu freelancer bent of een groot bedrijf runt. Sluit de roldeurkast elke keer na gebruik, want de kasten werken brandvertragend. En natuurlijk hebben we nóg meer voor een efficiënt kantoor: schuifdeurkasten, draaideurkasten, archiefkasten, hangmappenkasten, lockers en ladeblokken. Voor advies bij een roldeurkast kopen, kan je altijd contact opnemen. Bij OfficeMania zijn we gek op inrichten! Bel ons op 026-7600170 of mail naar info@officemania.nl.