Akoestische werkplekken

Akoestische werkplekken voor ruimte en rust

Een snel overleg, een lange meeting of telefoongesprek op kantoor: akoestische werkplekken bieden naast werkruimte, ook ruimte om meer rust en minder geluidsoverlast op kantoor te creëren. Zodat je in alle rust kunt werken. OfficeMania heeft diverse akoestische werkplekken in het assortiment, elk met andere functionaliteiten en eigenschappen. Welke past precies bij jouw wensen? Neem een kijkje of laat je adviseren!

Waarom een akoestische werkplek?

Gesprekken van collega’s kunnen vaak een storende factor zijn als jij je werk geconcentreerd wil uitoefenen. Om de akoestiek op kantoor te verbeteren, en het geluid binnen de kantoorruimte beter te reguleren, zijn er akoestische werkplekken. Deze werkplekken bestaan uit akoestische wanden, waardoor er een (half) afgesloten ruimte gecreëerd kan worden waarbinnen geluid van buitenaf wordt afgekaatst. Daarnaast kun je tegelijkertijd meer privacy bewerkstelligen. 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 Product(en)

Ons assortiment akoestische werkplekken

Sommige van onze akoestische werkplekken zijn geheel modulair: compleet samen te stellen naar wens. Maak combinaties van akoestische wanden, in combinatie met bankjes, stoelen en tafels. Uiteraard beschikbaar in diverse kleuren, zodat je een akoestische werkplek in stijl van jouw kantoor kunt creëren. Goed om te weten: veel van onze akoestische werkplekken zijn gemaakt van 100% recyclebaar materiaal. Dus altijd een duurzame keuze!

Voordelen van een akoestische werkplek

  • Creëert meer rust op de werkvloer
  • Prettig om in te vergaderen of in rust te kunnen werken
  • Onnodig achtergrondgeluid wordt weggenomen
  • Samen te stellen naar wens
  • Meer privacy tijdens je werk
  • Gemaakt van duurzame materialen

Akoestische werkplek bestellen bij OfficeMania

Bekijk op deze pagina al onze akoestische werkplekken en wat er allemaal mogelijk is. De akoestische werkplekken kun je geheel naar wens samenstellen in onze webshop. Heb je vragen? Neem dan even contact met ons op!