Bureau voor 2 personen

Samenwerken aan een bureau voor 2 personen

Een bureau voor 2 personen is ideaal als je nauw met je collega wil samenwerken, overleggen en brainstormen. Je hebt ieder je eigen werkruimte, desgewenst gescheiden door een zichtschot, maar je kunt toch makkelijk met elkaar in overleg. OfficeMania heeft diverse bureaus voor 2 personen. In vaste of verstelbare hoogte, net wat jullie fijn vinden. Heb je hulp of advies nodig? Laat het ons gerust weten! Neem alvast een kijkje en vind online jouw bureau voor 2 personen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 Product(en)

Rust en comfort aan het bureau voor 2 personen

Een bureau voor 2 personen, duo werkplek, benchtafel… het zijn verschillende benamingen voor hetzelfde product. Kies je voor een verstelbaar bureau voor 2 personen, dan zijn de twee bureaubladen gekoppeld aan één frame. Het voordeel hiervan is dat je de bureaubladen onafhankelijk van elkaar in hoogte kunt verstellen. Wil jij staand werken maar je collega niet? Dan zet jij het bureau om hoog en blijft je collega lekker zitten. Met een akoestische scheidingswand tussen het bureau voor 2 personen creëer je een werkplek die rust en comfort biedt. 

Voordelen van een bureau voor 2 personen

We zetten de voordelen van een bureau voor 2 personen overzichtelijk voor je op een rij:

  • De bureaubladen zijn onafhankelijk in hoogte verstelbaar

  • De bureaus voor 2 personen zijn ideaal als flexwerkplek

  • Makkelijk overleggen met collega

  • Akoestische scheidingswand mogelijk voor beperking geluidshinder

  • Geheel naar wens samen te stellen


Bestel nu online je bureau voor 2 personen bij OfficeMania!

Je kunt jouw bureau voor 2 personen nu eenvoudig online bestellen in de webshop van OfficeMania. Het leuke is dat je deze in veel gevallen geheel naar wens kunt samenstellen. Je hebt de keuze uit diverse bladkleuren, framekleuren en accessoires. Heb je hulp nodig of heb je vragen over een bureau voor 2 personen? Neem dan gerust contact met ons op!