Bureaustoel Giroflex 353-4029 NPR

Deze Giroflex bureaustoel 353-4029 NPR is uit voorraad leverbaar en kan binnen 5 dagen door je in gebruik genomen worden. We hebben de stoel volledig in Zwart op voorraad, in de uitvoering die veelvuldig besteld wordt. Giroflex is een vooraanstaande speler in de markt voor bureaustoelen en deze bureaustoel is geschikt voor een grote groep mensen. Makkelijk te bedienen en past in elk interieur. De NPR uitvoering zorgt er voor dat deze bureaustoel voor een zeer breed publiek gebruiksklaar is. Een groot bereik voor zithoogte, zitdiepte en verstelling van armleggers behoort tot de standaard uitvoering van een NPR bureaustoel. 

 • Aluminium gepolijst stervoet
 • rubberen wielen Ø 65 mm voor comfortabel rollen
 • 5 jaar garantie

 

Verplichte velden
€ 595,00 € 719,95
Meerdere producten nodig?
 • Persoonlijk advies
 • Montage altijd €139,-
  Selecteer bij afrekenen
 • 15 jaar ervaring
Gegevens

Automatic Move mechanisme: voor de juiste druk

Het innovatieve Automatic Move mechanisme garandeert een geoptimaliseerde aandrukkracht van de rug. De automatische gewichtsinstelling reageert op het lichaamsgewicht en past zich aan de gebruiker aan. Zo kan het praktisch niet meer gebeuren dat de gebruiker de aandrukkracht van zijn eigen rug onjuist instelt, waarmee een verkeerde houding wordt tegengegaan. Het mechanisme kan handmatig worden ingesteld op individuele behoeften. Een duidelijke comfortverbetering, niet in de laatste plaats als meerdere personen een werkplek met elkaar delen.

Specificaties van de Bureaustoel Giroflex 

 • Zitting: Stof Step SP60999 - Zwart
 • Rugleuning: Runner G60999 - Zwart
 • Hoogte verstelbare rugleuning
 • Armleuningen: 4D, armsteun kunststof,Softpad
 • Zitdiepteverstelling 38-48cm
 • Zithoogte 41-55cm

Basisfuncties

De hoogteverstelbaarheid van zitting en rug is van wezenlijk belang voor de ergonomie op de werkplek en daarom vanzelfsprekend bij giroflex-werkstoelen. Een tweezone-zitprofiel, de mogelijkheid tot instelling van de zitdiepte en een optie op verstelling van de zitneiging zijn verdere technische eigenschappen van de giroflex 353-bureaustoel in het belang van een gezonde zithouding.

Multizone-bespanning: de netbespanning in de rug

Alle materialen – van de gestoffeerde rugleuning tot  de innovatieve 3D-spacer fabric – zijn absoluut vrij van schadelijke stoffen en voldoen aan de hoogste hygiënische eisen. Daarnaast worden exclusief leder en door de klant aangeleverd bekledingsmateriaal verwerkt.

Ondersteunende stofferingen en innovatieve, ademende 3D-spacer fabrics hebben een inspirerende werking. Ook als exclusief leder of door de klant aangeleverd bekledingsmateriaal wordt verwerkt, is de kwaliteit van de Zwitserse productie perfect.

Beweeglijkheid van het rugframe: ondersteunende effecten bij zijwaartse bewegingen

Bij de giroflex 353 reageert het rugframe op de lichaamsbewegingen, waardoor het comfortgevoel wordt versterkt. De flexibiliteit van het frame wordt bereikt door een kunststof van middelmatige stijfheid en een hoge stevigheid. 

Bestel de Giroflex 353-4029 nu direct bij OfficeMania!

Heb je vragen over dit product? Neem dan contact op met de klantenservice van OfficeMania!

Meer informatie
Meer informatie
Verkoopeenheid1
Levertijd2-7 werkdagen
Basis productkleurZwart
Standaard kleur StofferingZwart
Andere kleuren mogelijkNee
Breedte zitting in cm49
Hoogte rugleuning in cm59-65
Rugleuning in hoogte verstelbaarJa
Speciale lendensteunOptioneel
Geschikt voor bewegend zittenJa
Bewegend zitten vergrendelbaarJa
Verstelbare hoek zittingJa
Verstelbare hoek rugleuningJa
Verstelbare zitdiepte in cm10
Diepte ztting in cm38-48
Zithoogte minimaal in cm41
Zithoogte maximaal in cm55
NeksteunNee
Gemonteerd geleverdNee