Directiemeubilair

Directiemeubilair voor een stijlvolle directiekamer

Is je directiemeubilair toe aan vervanging en mag het wel een fraaie uitstraling hebben? Dan hebben we bij OfficeMania een aantal mooie directiebureaus met bijpassende vergadertafels en directiestoelen. Kwaliteit en uitstraling zijn daarbij bepalend voor het directiemeubilair assortiment. Ook wanneer je de hele ruimte wil restylen met nieuw directiemeubilair, helpen we graag van advies tot uitvoering van een mooi ontwerp!

Het directiemeubilair in ons assortiment is:

-        Stijlvol en luxueus;

-        Functioneel en ergonomisch vormgegeven;

-        Van de allerbeste kwaliteit!

Goed directiemeubilair houdt je stevig in het zadel

Bij OfficeMania vind je genoeg verschillende bureaus en bureaustoelen om wel tien kantoorpanden mee te vullen. Hoe goed je dit cruciale onderdeel van je inrichting ook aanpakt, er is altijd een reden om nog net even een stapje verder te gaan bij het kopen van directiemeubilair. Een goede bestuurder moet in zijn of haar boardroomstoel namelijk niet alleen stevig in het zadel zitten, maar ook aan de buitenwereld laten zien wat de onderneming moet uitstralen. Combineer daarom smaak en een stijlvol imago met ultiem zit- en werkcomfort door te kiezen voor ons directiemeubilair van de allerbovenste plank.

Directiemeubilair van hoog niveau, uitstraling van grote klasse

Of het nu gaat om een directiebureau of een set boardroomstoelen voor die centrale meeting room, op bestuursniveau is het zaak om alles net een niveautje hoger te tillen. We hebben daarom een speciale collectie directiemeubilair samengesteld die zich met recht een klasse apart mag noemen. Met design bureaustoelen, luxe vergadertafels en executive bureaus die jaloersmakend mooi zijn maak je een statement van formaat dat precies aansluit bij de grandeur die past bij de top van je bedrijf. Ook voor gasten en hooggewaardeerde bezoekers hebben we designstoelen, dus ook als het extra stijl moet uitstralen vind je het online bij Office Mania.

Hoogwaardige materialen voor comfort en functionaliteit

Ons directiemeubilair is ontworpen vanuit hoge standaarden als het gaat om functioneel design en de mooiste materialen, maar daarbij verliezen we het comfort niet ut het oog. Een leren of kunstleren boardroomstoel zit niet alleen heerlijk, maar straalt ook een serieuze toon uit, zeker als je op basis van ons kleuradvies de beste combinatie met dat chique directiebureau weet te vinden. Optionele armleuningen en ergonomische rugsteunen werken soepel samen met traploos instelbare hoogteregeling en soepel rollende wieltjes onder een glanzen chromen frame. Alles aan de directiemeubels van Office Mania is met net even een vleugje extra liefde en aandacht voor kwaliteit gemaakt, en dat merk je: onze luxe boardroom collectie houdt elke bestuurder stevig in het zadel.