Directiestoelen

Directiestoelen kun je bij Officemania zo luxe maken als je zelf wilt. Leren bekleding? Een hoge rug? Met armsteunen of hoofdsteun? Onze directiestoelen stel je precies zo samen, dat ze passen bij jouw smaak en in jouw kantoor. Bekijk ons online assortiment en bestel eenvoudig directie bureaustoelen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

24 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

24 Product(en)

Waarom een directiestoel op kantoor?

Waarom gaan voor een luxe stoel als directeur, of voor de directie? Omdat je als directeur of directielid meer invloed hebt in het bedrijf en om die reden waarschijnlijk regelmatig klanten ontvangt. Als zij in jouw kantoor komen, dan moet deze ruimte er simpelweg professioneel uitzien. En juist voor dit doeleinde zijn er de directiestoelen: met een luxe uitstraling en optimaal comfort. Want een bureaustoel is vaak prima voor de ergonomie, maar ziet er meestal niet zo luxe uit als je zou willen voor een directieruimte.

Directiestoel kopen bij Officemania

Bij Officemania hebben we een directie bureaustoel voor elk bedrijf en elk budget. Bij ons kun je een directiestoel kopen – van bescheiden tot luxe. Of je nu directeur van een groot bedrijf bent, of zelfstandig ondernemer – jij runt de zaak. Een echte directeur stoel is daarom op z’n plek. En om je kantoor helemaal af te maken, hebben we ook directiemeubilair. Met directiebureaus en kasten met digitale sloten voor belangrijke documenten. Natuurlijk helpen we je graag bij het aanschaffen van directiemeubilair. Bel ons op 026-7600170 of mail naar info@officemania.nl.