Barkrukken

Een barkruk voor een ontspannen zit

Barkrukken voor aan een bartafel of statafel hebben we bij Officemania in allerlei uitvoeringen. Verschillende merken, modellen en kleuren. Van basic tot design. Met ronde of hoekige vormen. Voor een klein of groot budget. Met barkrukken in de kantine of op het terras, maak je je kantoor helemaal af. Op zo’n hoge barkruk is het fijn pauze houden. Maar ook met een klant kun je prima wat doorspreken op een barkruk. Ideaal voor als het net even wat minder zakelijk mag.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

26 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

26 Product(en)

Authentieke barkrukken met een moderne twist

Met onze barkrukken kun je alle kanten op. Zo hebben we bij Officemania barkrukken met een authentieke look en een moderne twist. Bijvoorbeeld de Aria barkruk en de Cove barkruk met gaslift. Beide barkrukken hebben één chromen poot met een handige voetensteun. Als moderne twist is de Cove gemaakt van mat chroom en is de kuip ook leverbaar met een stoffering. De Aria heeft een kuip van recyclebaar, transparant polycarbonaat.

Barkruk van kunststof

Ga je liever voor barkrukken met vier poten van kunststof? De Isidora, Air en Bakhita zijn in allerlei kleurtjes verkrijgbaar en fleuren dus elk terras en elke kantine op. Leuk detail is dat deze drie krukken uit één vorm kunststof zijn gemaakt, wat een moderne uitstraling geeft. Toch zijn het geen gewone plastic barkrukken. Want de Bakhita bijvoorbeeld is een barkruk met een complexe technologie, waardoor de kruk hoogwaardig én lichtgewicht is.

De hoogte van een barkruk

De meeste barkrukken zijn in één hoogte leverbaar, vaak is dit 75 centimeter. Bij sommige krukken heb je de keuze tussen twee hoogtes: 66 centimeter of 77 centimeter. Bij het bestellen is het dus handig om de hoogte van de bartafel of statafel te weten, zodat de zithouding aan de bartafel comfortabel is: met voldoende ruimte voor de benen. En naast barkrukken met een vaste hoogte, hebben we ook barkrukken met een verstelbare gasveer, zoals de Aria barkruk en de Cove barkruk met gaslift. Deze twee krukken verstel je heel eenvoudig in hoogte, zodat je altijd prettig zit.

Stapelbare barkrukken

Ga je vooral voor praktisch op kantoor? Dan zijn stapelbare barkrukken ideaal. Zoals de Isidora barkruk. Deze heeft een frame dat zo is gemaakt dat je de barkrukken makkelijk stapelt. Handig voor als je altijd wat extra krukken in de berging wilt hebben staan, om erbij te pakken wanneer nodig. De barkrukken van het merk Isidora zijn in mooie pasteltinten verkrijgbaar en tegen een meerprijs ook met een bijpassend kussentje. Zo ga je niet alleen voor praktisch, maar ook voor comfort!

Barkrukken kopen bij Officemania

Naast barkrukken, hebben we bij Officemania ook bartafels  en statafels. En kijk ook eens naar onze kantinetafels, kantinestoelen  en terrasstoelen. Zo maak je van de kantine een fijne plek om pauze te houden. En ook voor het overige kantoorinterieur kan je bij ons terecht. Denk aan bureaus, ergonomische bureaustoelen en akoestische kasten. Lastig om meubilair te kiezen voor kantoor? We helpen je graag, want bij Officemania zijn we gek op inrichten. Neem contact met ons op!  Bel ons op 026-7600170 of mail naar info@officemania.nl.