Directiestoelen

Stoelen voor elk directiekantoor

Directie bureaustoelen kan je bij Officemania zo luxe maken als je zelf wilt. Een leren bureaustoel? Een directiestoel met hoge rug? Met armsteunen of hoofdsteun? Onze directie bureaustoelen stel je precies zo samen, dat ze passen bij jouw smaak en in jouw kantoor.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 Product(en)

Waarom een directie bureaustoel op kantoor?

Waarom kies jij voor een luxe bureaustoel als directeur, of voor de directie? Omdat je als directeur of directielid meer invloed hebt in het bedrijf en om die reden waarschijnlijk regelmatig klanten ontvangt. Als zij in jouw kantoor komen, dan moet deze ruimte er simpelweg professioneel uitzien. En juist voor dit doeleinde zijn er de directiestoelen: met een luxe uitstraling en optimaal comfort. Want een bureaustoel is vaak prima voor de ergonomie, maar ziet er meestal niet zo luxe uit als je zou willen voor een directieruimte.

Directie bureaustoel kopen bij Officemania

Bij Officemania hebben we een directie bureaustoel voor elk bedrijf en elk budget. Bij ons kan je een directiestoel kopen – van bescheiden tot luxe. Of je nu directeur van een groot bedrijf bent, of zelfstandig ondernemer – jij runt de zaak. Een echte directeur stoel is daarom op z’n plek. En om je kantoor helemaal af te maken, hebben we ook directiemeubilair. Met directiebureaus en kasten met digitale sloten voor de belangrijkste documenten. Natuurlijk helpen we je graag bij het aanschaffen van directiemeubilair. Bel ons op 026-7600170 of mail naar info@officemania.nl.