Terrasstoelen

Een ontspannen sfeer met terrasstoelen

Soms komen we in kantoorpanden waar het gewoon nèt iets te formeel aanvoelt. Het kan heel mooi en professioneel staan om je hele inrichting strak en modern te maken, maar soms is juist een speelse toon nodig om het geheel optimaal tot zijn recht te laten komen. Hoe je dat doet? Laat dat maar aan onze interieurspecialist over! Al eens gedacht aan een setje terrasstoelen? Met deze luchtige variant van de bureaustoel of kantinestoel geef je een ontspannen draai aan de sfeer van je bedrijf, precies op de plekken waar jij dat nodig vindt.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 van 52

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 van 52

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een terrasje pakken onder werktijd?

Ondanks de bijna mediterrane sfeer die je met een setje terrasstoelen op kantoor kunt scheppen, zouden we Office Mania niet zijn als er geen functionele kant aan deze kantoormeubelen zat. Steeds meer bedrijven zien de waarde in van plekken waar collega’s even ongestoord kunnen gaan zitten om informeel te overleggen of samen te werken. Laptopje onder de arm, een goede kop koffie erbij en even buiten de normale setting werken kan wonderen doen voor de prestaties van elk team. Zie het als een terrasje pakken onderwerktijd, maar dan productief besteed op de terrasstoelen uit onze collectie.

Geef kleur aan je kantoor of breng de werksfeer naar buiten

Een leuke bijkomstigheid van terrasstoelen kopen is de kleur die je ermee aan je werkomgeving kunt geven. Veel van onze kantinestoelen en terrasstoelen zijn in stevig kunststof uitgevoerd, waardoor ze in zo ongeveer elke denkbare tint kunnen worden geleverd. Misschien wil je iets dat past bij je bedrijfslogo, of juist bij de manier waarop je pand is geschilderd? Met onze kantinestoelen gaat dat zeker lukken. Wat ook fijn is aan terrasstoelen is dat ze zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt. Als het buiten zomers weer is, kun je dus met gemak je werk mee naar buiten nemen, want ook hier geldt dat een zonnige werksfeer leidt tot extra motivatie en resultaat.