Ongo

Flexibel werken: Ongo

Ongo helpt bedrijven wendbaar te zijn. Dat doen ze door kantoren en werkplekken gezonder en meer flexibel te maken. Actief zitten is daar onderdeel van. De mens is immers niet gemaakt om de hele dag te zitten en we zijn meer productief door fysiek én mentaal in beweging te blijven. Met slimme zitoplossingen weet Ongo hier op in te spelen. Bekijk hier het Ongo assortiment en bestel eenvoudig online in de webshop van OfficeMania.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 Product(en)

 • Ongo Classic kantoorkruk paarse zitting wit frame

  Ongo Kruk

  • Flexibele kantoorkruk
  • Diverse frisse kleuren
  • Voor een actieve zithouding
  • Ideaal voor aan het zit-sta bureau
  • Levertijd 3 tot 4 weken
  € 299,00 Excl. BTW € 361,79 Incl. BTW

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 Product(en)

Goed design volgens Ongo

Ongo ziet goed design als een samensmelting van tijdloos design, praktische dagelijkse functionaliteit en een naadloze integratie in een grote verscheidenheid aan werkomgevingen en bedrijfsstructuren. Bij het ontwerpen van producten denkt Ongo niet alleen aan het gebruik ervan, maar gaat verder dan dat: tot aan het moment waarop ze duurzaam worden afgedankt.

Ongo assortiment

Het Ongo assortiment biedt slimme zitoplossingen om beweging achter het bureau te stimuleren. Krukken voor achter het bureau die reageren op de beweging die je al zittend maakt, zit-sta krukken voor achter je in hoogte verstelbare bureau, zadelkrukken en balanceerplaten zijn hier enkele voorbeelden hiervan. Vraag OfficeMania gerust naar de mogelijkheden van Ongo!

Bestel jouw Ongo kruk bij OfficeMania

Bestel jouw Ongo kruk eenvoudig online in de webshop van OfficeMania. Wil je meer weten over het Ongo assortiment? Neem dan gerust contact met ons op!