Roldeurkasten

Functioneel opbergen op kantoor: roldeurkasten

Roldeurkasten zorgen voor de nodige opbergruimte op kantoor. Zo’n kast met roldeur is handig vanwege het systeem: dankzij de lamellen schuif je de deuren eenvoudig opzij om de kast te openen. Omdat roldeurkasten geen openslaande deuren hebben, nemen ze geen extra ruimte in. Ook voor in een smalle gang of kleine ruimte is een roldeurkast dus geschikt. En dankzij het slotje liggen alle documenten altijd veilig opgeborgen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

22 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

22 Product(en)

Een roldeurkast die past bij jouw werkwijze

Bij Officemania hebben we roldeurkasten van verschillende merken: Ecotec, New Generation en Acoustic-Line. Bestel ze in verschillende maten: als hoge kast of lage kast. En ook zijn de kasten met roldeur leverbaar in verschillende kleuren, zoals zwart, wit of in een grijstint: bijvoorbeeld lichtgrijs, antraciet of aluminium. Wil je dat de roldeuren een ander kleurtje hebben dan de kast? Kijk dan eens naar de Acoustic-Line roldeurkast. Door voor twee kleuren te gaan, past de kast altijd goed in het kantoorinterieur. Handig is dat de meeste kasten uit te breiden zijn met allerlei accessoires. Zoals legborden of hangmappenframes. Zo richt je de kast optimaal in voor jouw specifieke werkwijze. Dat werkt wel zo efficiënt!

Goed geluid met een akoestische roldeurkast

Een open kantoor is het kantoor van de toekomst. Iedereen werkt in dezelfde ruimte en dat zorgt voor de ultieme saamhorigheid. Toch kleeft er een nadeel aan zo’n groot kantoor: de akoestiek kan behoorlijk slecht zijn door veel lawaai en geluiden die nagalmen. Resultaat is dat de verstaanbaarheid slecht is. Ook vereist het tikken van een anders zo eenvoudig mailtje meer concentratie. En juist die extra inspanning zorgt voor snellere vermoeidheid. Akoestische kasten zijn dus voor open kantoren een oplossing. Deze kasten zijn zo gebouwd dat ze het geluid optimaal absorberen. Hiervoor zijn de lamellen van de roldeur geperforeerd en aan de binnenkant voorzien van een speciale foam.

Een kleurtje voor de roldeurkast op kantoor

Een kast met roldeuren kan je ook gebruiken om afscheiding te creëren in een open kantoor. Schuif een lage roldeurkast hiervoor met de achterzijde tegen de zijkant van een bureau. Omdat de achterzijde niet de mooiste kant is, hebben we akoestische achterwanden. Deze zijn met magneten eenvoudig te monteren en zorgen meteen voor een goede demping van omgevingsgeluid. De achterwanden zijn in twintig kleuren leverbaar en passen dus perfect in elk kantoorinterieur. En ook alle andere roldeurkasten in het kantoor geef je een mooie uitstraling met speciale ombouwsets. Deze sets bestaan uit melamine top- en zijpanelen die je bevestigt aan de buitenkant van de kast.

Roldeurkast kopen bij Officemania

Met roldeurkasten houd je je kantoor opgeruimd en draag je bij aan happy en productieve werknemers. En dat is belangrijk – of je nu freelancer bent of een groot bedrijf runt. Sluit de roldeurkast elke keer na gebruik, want de kasten werken brandvertragend. En natuurlijk hebben we nóg meer voor een efficiënt kantoor: schuifdeurkasten, draaideurkasten, archiefkasten, hangmappenkasten, lockers en ladeblokken. Voor advies bij een roldeurkast kopen, kan je altijd contact opnemen. Bij Officemania zijn we gek op inrichten! Bel ons op 026-7600170 of mail naar info@officemania.nl.