Thuiswerkplekken

Vanuit huis werken? Creëer een goede thuiswerkplek!

Voor veel mensen is thuiswerken inmiddels een gewoonte. Op afstand kunnen inloggen maakt het tegenwoordig mogelijk om niet perse elke dag op kantoor aanwezig te zijn. Bij OfficeMania vinden wij het belangrijk dat je ook in jouw thuiskantoor goed kunt werken. Een goede bureaustoel voor thuis met bijpassend bureau is dan ook een must om een fijne thuiswerkplek te creeeren.

Graag helpen we jou bij het inrichten van jouw thuiswerkplek. Met kwalitatief hoogwaardige bureaus en bureaustoelen, allemaal voor een zeer scherpe prijs. Goed om te weten: al deze producten zijn al binnen 2 tot 7 werkdagen leverbaar! En heb je vragen over hoe je jouw thuiswerkplek kunt inrichten? Dan helpen we je natuurlijk graag! We zijn immers gek op inrichten, ook als het gaat om een goede thuiswerkplek!

 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

17 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

17 Product(en)

Een professionele thuiswerkplek voor iedereen

Op kantoor maak je waarschijnlijk gebruik van een goed bureau en een ergonomische bureaustoel. We merken dat veel mensen die thuiswerken echter een lagere standaard hanteren. Goedkope bureautjes en slechte bureaustoelen die na lange dag thuiswerken voor best wat klachten kunnen zorgen. Om het ook voor de thuiswerkers onder ons makkelijk te maken hebben wij nu een speciaal assortiment thuiswerkplekken samengesteld. Bureaus en bureaustoelen die makkelijk te combineren zijn en die ervoor zorgen dat jij op gezonde, ergonomische wijze vanuit huis kunt werken. De inrichting van jouw thuiswerkplek is dan professioneel én gezond! Denk bijvoorbeeld eens aan een zit-sta bureau voor thuis, zodat je staand en zittend werken ook thuis kunt afwisselen. Ideaal toch? 

Bureaustoel voor een eigen thuiswerkplek

Een goede bureaustoel voor thuis is ergonomisch, instelbaar en comfortabel. Ook thuis werk je waarschijnlijk meerdere uren per dag achter elkaar en een bureaustoel voor thuis moet daar ook tegen kunnen. Daarom hebben wij voor bureaustoelen gekozen die tegen een stootje kunnen, van hoogwaardige kwaliteit zijn én scherp geprijsd zijn! Ideaal om ergonomisch te zitten en geen last van klachten te krijgen.

Een bureau voor jouw thuiskantoor

Naast een goede bureaustoel voor thuis, is een goed bureau minstens net zo belangrijk voor een ergonomische thuiswerkplek. Het zorgt niet alleen ook thuis voor een professioneel gevoel, je hebt inmiddels ook voor thuis de keuze uit bijvoorbeeld zit sta bureaus. Door afwisselend staand en zittend te werken in jouw kantoor aan huis, creëer je ook daar een dynamische werkplek. Op deze wijze werk je in lijn met de voorschriften op kantoor en kun je ook vanuit je thuiswerkplek je professionaliteit voortzetten. Al onze bureaus voor thuis voldoen aan strenge kwaliteitseisen, waarbij we uiteraard ook op de prijs hebben gelet. Immers, thuiswerken moet voor iedereen die dat kan beschikbaar én betaalbaar zijn!

Vragen over je jouw thuiswerkplek kunt inrichten? 

Neem eens een kijkje in ons assortiment thuiswerkplekken en bestel deze eenvoudig online in onze webshop. We hanteren korte levertijden, waardoor jij al snel van een fijn thuiskantoor kunt genieten. Heb je vragen? Geen probleem, neem gewoon even contact met ons op!