Stroom en Data

Door de digitalisering zijn we steeds meer met computers, tablets en andere elektronische apparaten gaan werken aan en rond ons bureau. Hierdoor zijn er ook steeds meer stroomkabels aanwezig, die altijd een rommelige indruk geven. Bij Office Mania hebben we enkele slimme oplossingen die meerdere stroom en datavoorzieningen combineren, waardoor het aantal snoeren verminderd en uw bureau er weer een stuk netter en opgeruimder uit ziet.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 Product(en)

  • Spot

    Spot

    € 28,00 Excl. BTW € 33,88 Incl. BTW

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 Product(en)

Stroom en databekabeling handig beheren

Door de digitalisering zijn we steeds meer met computers, tablets en andere elektronische apparaten gaan werken aan en rond ons bureau. Hierdoor zijn er ook steeds meer stroomkabels aanwezig, die altijd een rommelige indruk geven. Bij Office Mania hebben we enkele slimme oplossingen die meerdere stroom en datavoorzieningen combineren, waardoor het aantal snoeren vermindert en uw bureau er weer een stuk netter en opgeruimder uit ziet.

Bepaal zelf de opbouw van je stroom en datakabels

Stroom en data zijn niet meer weg te denken uit onze kantoren. We willen allemaal onmiddellijke toegang tot alle informatie die we nodig hebben, maar ondanks de vorderingen op het gebied van draadloze netwerken lopen de grote datastromen nog altijd door vaste bedrading. Elektriciteit voedt zelfs het kleinst stukje techniek op kantoor via stekkers, stopcontacten en snoeren. Al met al kan de wirwar aan kabels een kantoor niet alleen lelijk en rommelig maken, maar ook onoverzichtelijk. Dat is slecht voor concentratie en prestaties, terwijl onze stroom en data oplossingen relatief goedkope manieren bieden om deze problemen aan te pakken. Kabelmanagement, docks en slimme stekkerdozen besparen ruimte en voorkomen irritatie en de onvermijdelijke struikelpartijen die slecht kabelbeheer met zich meebrengt.

Integrale oplossingen en projectinrichting

Een elegante spot voor USB en stroomkabels, netjes weggewerkt in het oppervlak van je zit-sta bureau: het is maar een greep uit de integrale oplossingen die voor stroom en data kunnen bieden. Kabelgoten kunnen bijvoorbeeld mooi worden afgestemd op de opstelling van bureaus en stoelen, achter kasten of op andere handige plekken in jouw kantoor. Werken vanuit een overkoepelende visie op akoestiek, belichting, inrichting en bedrading garandeert een kantoorinrichting die met al jouw wensen en unieke aandachtspunten rekening houdt. Office Mania helpt je graag met projectinrichting en interieuradvies die alle ins en outs van je interieur optimaal samen laat vloeien. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten, want we leggen je graag persoonlijk uit wat we bedoelen als we zeggen dat we gek zijn op inrichten.